Aktiv Träning 8/18

Nytt nummer ute

Nya numret av Aktiv Träning har landat! Här är några av alla spännande och inspirerande artiklar som du kan se fram emot.

26 juli 2018

Nytt nummer ute

Se fram emot att läsa nya numret av Aktiv Träning som precis har kommit ut. I nya numret hittar du ett stort test med de bästa löpskorna på marknaden. Om du är ny inom löpning, eller om du kanske bara vill ha en nytändning, så ger vi dig ”Löparens ABC” med allt du behöver veta om löpträning.

Dessutom får du:

  • Sommarens bästa sallader: Sex fräscha och nyttiga sommarsallader som sätter piff på kaloririka grillmenyer med kött eller korv.

  • Undvik fem vanliga skador på gymmet: Lär dig känna igen en skada i tid så att du hinner rätta till problemet.

  • Sex heta pryltrender inom landsvägscykling: Det kommer massor av nya tekniska innovationer inom området med moderna landsvägscyklar. Se de nyheter som du särskilt ska hålla utkik efter.

  • Ultralöpning - den snabbaste vägen till toppformen: Häng med på en resa genom ultralöpningens fascinerande histora.

  • Trans Am Bike race: Möt Anton Lindberg som har deltagit i ett av världens hårdaste cykellopp tvärs över USA.

Samt mycket, mycket mer. Vi ses i nya numret av Aktiv Träning. 

Artikler fra blad_se

Vi rekommenderar: Smart löparbälte

Nu kan du förvara din mobil, dina nycklar och ditt kreditkort på ett lätt och säkert sätt när du tränar. Med detta smarta bälte kan du nämligen ta med dig alla viktiga saker på löprundan, cykeln eller när du ska till gymmet. Bältet har två fickor av ett stretchigt material som håller dina prylar på plats utan att du knappt märker att du har dem med dig.

I fickorna kan du ha med dig dina nycklar i den ena, medan mobilen ligger i tryggt förvar utan att bli repad i den andra. Den stora fickan har en liten öppning bak för ett par hörlurar, och dessutom är bältet vattenavvisande så att dina saker inte blir blöta. Just nu kan du få det smarta löparbältet tillsammans med 2 nummer av Sveriges bästa träningsmagasin, Aktiv Träning, för BARA 69:50 kr (+29:50 kr i porto och exp.avg). TOTALT 99 kr. Du får också en digital löparguide med massor av tips till hur du blir en snabbare och bättre löpare. Läs mer om erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur många motionslopp siktar du på att delta i under det här året?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig