Aktiv Träning magasin 07/18

Nytt nummer ute

Nya numret av Aktiv Träning har landat! Här är några av alla spännande och inspirerande artiklar som du kan se fram emot.

18 juni 2018 av Aktiv Träning

Nytt nummer ute

Nu finns nya numret av Aktiv Träning ute med massor av spännande innehåll. Du kan bland annat se fram emot att läsa om de 50 bästa tipsen till hur du maxar din styrketräning. Läs också vår stora guide till hur du lätt och snabbt kan komma i gång med morgonträning. Dessutom kan du se fram emot följande:

  • Turboträna på landsvägscykeln: Det krävs lite struktur och viljestyrka, men när man väl har vant sig vid intervallpassen är det både roligt och tillfredsställande att lägga in fartökningar då och då – särskilt när man märker hur snabbt formkurvan stiger.

  • Så blir löprundan roligare: Här har vi sammanställt åtta olika humörhöjande löppass som gör träningen roligare och mer omväxlande samt på sikt ger din löpning en rejäl boost.

  • Ät dig fri från skador: Rätt kost kan nämligen minska risken för skador och hjälpa dig att komma tillbaka snabbare om du nu skulle bli drabbad.

  • Stort test av cykelhjälmar i tre olika prisklasser: Om du funderar på vilken cykelhjälm du ska köpa så är det här en bra nyhet för dig: nuförtiden är det faktiskt svårare att hitta en dålig hjälm än en bra hjälm.

Och mycket, mycket mer! Vi ses i nya numret av Aktiv Träning.

Artikler fra blad 7/18

Vi rekommenderar: Smart löparbälte

Nu kan du förvara din mobil, dina nycklar och ditt kreditkort på ett lätt och säkert sätt när du tränar. Med detta smarta bälte kan du nämligen ta med dig alla viktiga saker på löprundan, cykeln eller när du ska till gymmet. Bältet har två fickor av ett stretchigt material som håller dina prylar på plats utan att du knappt märker att du har dem med dig.

I fickorna kan du ha med dig dina nycklar i den ena, medan mobilen ligger i tryggt förvar utan att bli repad i den andra. Den stora fickan har en liten öppning bak för ett par hörlurar, och dessutom är bältet vattenavvisande så att dina saker inte blir blöta. Just nu kan du få det smarta löparbältet tillsammans med 2 nummer av Sveriges bästa träningsmagasin, Aktiv Träning, för BARA 69:50 kr (+29:50 kr i porto och exp.avg). TOTALT 99 kr. Du får också en digital löparguide med massor av tips till hur du blir en snabbare och bättre löpare. Läs mer om erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur många motionslopp siktar du på att delta i under det här året?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig