Aktiv Träning 06/18

Läs nya numret

Nya numret av Aktiv Träning har landat! Här är några av alla spännande och inspirerande artiklar du kan se fram emot.

24 maj 2018

Löp sommaren till mötes med nya numret av Aktiv Träning 

I nya numret av Aktiv Träning får du de bästa nyheterna när det gäller löpning, styrketräning, cykling samt mycket mer. I nya numret kan du även se fram emot: 

Never stop running

En del kan bara inte få nog. På senare år har en ny grupp extremlöpare vuxit fram. De kämpar sig dock varken fram över berg eller genom djungler under milslånga strapatser. De springer i stället regelbundet år ut och år in. Vi har tagit pulsen på de s.k. multimaraton-löparna.
Never stop running PDF

Så fixar du strandkroppen

Snart är det äntligen dags att plocka fram badkläderna och solparasollet igen. För många är nämligen strandsäsongen den tid på året då kroppen ska vara i toppform. Om du inte riktigt har nått ditt mål att trimma kroppen inför sommaren, så är det hög tid att sätta in slutspurten nu.

Tre sätt att fixa sommarkroppen PDF

Vill du pröva triatlon?

Triatlon är trendigt. Antalet starter i svenska triatlontävlingar har enbart på ett halvdussin år ökat lavinartat. Och alla kan vara med oavsett om man är en vanlig motionär eller en erfaren elitidrottare. Om du dessutom redan ägnar dig åt någon av sportens tre delgrenar, så kan du efter bara några veckors träning vara en fullfjädrad triatlet. 

Triatlon PDF

Dessutom kan du se fram emot:

  • Experttips från Jonas Ahlstrand, mtb-specialist och vinnare av Cykelvasan 2017.
  • Får du i dig dina kostfibrer? Läs om vilka de rätta kostfibervalen är, och hur mycket du bör inta varje dag.
  • 12 enkla förändringar på cykeln: öka farten och ge dig själv och din cykel ett par enkla justeringar.
  • Stort test av shorts och löpartajts: Vi hårdgranskar shorts och korta tajts till sommarens alla löprundor.
  • Andas på rätt sätt: Stressa ner, sov bättre och träna effektivare med hjälp av rätt andningsteknik.

Samt mycket, mycket mer. Vi ses i nya numret av Aktiv Träning! 

Få ut mer av träningen

Vill du ha ut mer av din träning? Då ska du använda rätt prylar. Just nu kan du få en snygg träningströja från Craft tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för bara 99:50 kr (+ 49:50 kr i porto och exp.avg. Totalt 149 kr). Tröjan är tillverkad av ett lätt, mjukt och elastiskt material som följer alla dina rörelser. Den är dessutom suverän på att transportera bort överskottsvärmen från kroppen, vilket innebär att den kan användas till i stort sett allt – t.ex. promenader i skogen, träning på gymmet eller härliga löprundor.

Tröjan kostar i vanliga fall 599 kr, men just nu kan du få den tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för bara 99:50 kr (+ 49:50 kr i porto och exp.avg. Totalt 149 kr). Läs mer om det fantastiska erbjudandet här – och stort lycka till med din träning.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur många motionslopp siktar du på att delta i under det här året?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig