Våra julklappar faller i glömska

Många av oss har glömt vad vi fick i julklapp förra året, eller vem vi fick dem av. Här är julklappen som helt säkert blir ihågkommen.

18 november 2016

Kan du minnas vad du fick i julklapp förra året?

Om du inte gör det är du inte ensam. Det är väldigt många som inte minns det. Och det är tråkigt för både mottagaren och den som ger julklappen.

Julklappen som blir ihågkommen

Lyckligtvis kan du se till att den julklapp du ger i år inte glöms bort. Du kan nämligen ge en julklapp som mottagaren inte bara får en gång, utan flera gånger.

Men hur gör man egentligen det? Det gör du väldigt enkelt med tidningsgåva.se Här kan du beställa en tidningsprenumeration till någon du tycker om.

På det sättet får mottagaren gåvan direkt i sin brevlåda om och om igen, månad efter månad, och glömmer helt säkert inte att den var från DIG.

Enkelt, praktiskt och personligt

tidningsgåva.se kan du själv välja den tidning du tror att mottagaren tycker om. Här finns massor av titlar med fokus på allt från vetenskap och världshistoria, till heminredning, träning och mode.

Du väljer själv vilken tidning du vill ge bort, hur lång prenumerationen ska vara och du kan självklart också lägga till en personlig hälsning till mottagaren.

Du kan välja att få presentkort skickat via e-post så att du kan skriva ut det – eller få det skickat direkt till mottagaren via sms eller e-post.

Så ge en julklapp som blir ihågkommen. Månad efter månad efter månad. Läs mer om tidningsgåva.se HÄR

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Får du i dig de 500 gram frukt och grönt som rekommenderas per dag?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig