Få en snygg träningströja från Craft för 99:50 kr

Få en perfekt start på 2019 med denna snygga träningströja från Craft. Tröjan är varm och skön och utestänger kylan effektivt när du tränar.

25 december 2018 av Aktiv Tæning

Mjuk, lätt, varm och elastisk. Craft har tagit fram en utmärkt träningströja som passar perfekt på gymmet eller som innerlager på kroppen under träningspassen ute i kylan. Och det bästa av allt är att du just nu kan få tröjan tillsammans med Aktiv Träning för BARA 99:50 kr.

Det märks tydligt att Craft har tänkt igenom detaljerna i denna tröja. Komforten är helt enkelt utmärkt, och tröjan har bra ventilation samtidigt som den transporterar bort överskottsvärmen  från kroppen mycket effektivt. Därför kan den användas till i stort sett allt. När det är riktigt kyligt ute passar den perfekt som ett värmande mellanlager under en jacka, och när det är lite mildare kan den användas som ett ytterplagg. 

Tröjan har dessutom bra passform och lagom längd, vilket gör att den inte åker upp så att en del av magen blottas när man tränar på gymmet, springer ute i kylan, stakar sig fram i skidspåret eller trampar fram på cykeln.

(PSST! Just nu kan du få tröjan från Craft och 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99:50 kr (+ 49:50 kr i porto och exp.avg. Totalt 149 kr). Läs mer här.

Ärmarna är förlängda
 och har ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ner tröjärmen över handryggen och hålla händerna varma när du löper eller cyklar – en smart funktion som du garanterat kommer att uppskatta.

Med hjälp av dragkedjan framtill är ventilationen väl tillgodosedd. Och om du använder tröjan en kylig morgon eller kväll kan den stängas igen helt, så att den höga och mjuka kragen ger ett värmande skydd för halsen. Dragkedjan har dessutom en bra detalj i form av en skyddsflik, vilket gör att den inte skaver eller irriterar mot halsen. Dragkedjan är även skyddad baktill för att inte skava mot bröstkorgen.

Just nu kan du få denna suveräna tröja tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99:50 kr (+ 49:50 kr i porto och exp.avg. Totalt 149 kr). 

Sedan är du redo att inleda 2019 på bästa möjliga sätt! Läs mer om erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: