Vinn ett par snygga Roadhawk FF från Asics

Bli snabbare både när du springer och till vardags med Roadhawk FF från Asics. Se hur du kan vinna dem här.

12 oktober 2017 av Redaktionen

Som du kan läsa i det kommande numret av Aktiv Träning, så blev vi imponerade av nya Roadhawk FF från Asics. Och det har du också möjlighet att bli. I samarbete med Asics lottar vi nämligen ut två par skor – en dammodell och en herrmodell – som du har chans att vinna här.

Roadhawk FF är en sko som är designad både till löpning och vardagsbruk. Med den nya modellen FF hakar Asics nämligen på den växande trenden där folk inte längre är nöjda med att se aktiva ut enbart när de tränar. Stilen från landets löparbanor och gym är helt enkelt på väg att ta plats i det offentliga rummet, och det är Roadhawk FF ett bra exempel på. Det är en snabb och spänstig löpsko som lika gärna kan användas till vardags.


Da vi her på Aktiv Træning testede skoen, skrev vi følgende om den: ”Den leverer en fast, men ikke for fast, dæmpning og hjælper til en god, hurtig skridtafvikling. Tilsammen skaber overdel og sål en let og lækker sko, der ikke gør tingene mere komplicerede, end de er. Et oplagt valg til den neutrale løber. Både til de lange ture og dem med fart på.”

Lyder det som noget for dig? Så svar på spørgsmålet og deltag i konkurrencen herunder.

Når du deltager, vil du samtidig modtage vores nyhedsbrev med artikler og tips til træning, kost, motivation. Og hvis du finder ud af, at du hellere vil ligge i sofaen og alligevel ikke gider blive bedre til din træning, kan du til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Tävlingen avslutas den 6. november 2017. Vinnaren meddelas direkt.


Hur många streck finns det i Asics-loggan på sidan av Roadhawk FF?

Vilken skostorlek har du?


Dina uppgifter

Ja
Nej

Jag vill prenumerera på Aktiv Tränings nyhetsbrev.
Jag har läst och godkänner villkoren. Läs mer.

Tävlingen är tyvärr avslutad!

Se fler tävlingar

Du har redan tävlat
Tack för att du är med och tävlar!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Nötter är nyttiga. Vilken är din favorit?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: