Produktinfo Multifunktionell ”rörhalsduk” som till exempel kan formas till en balaklava. Av mikrofleece och stretchfiber. Onesize.

Värmande halsduk

Till snabba motionsrundor i temperaturer runt nollan är GripGrab HeadGlove perfekt.

31 oktober 2012

## GripGrab Headglove | |

Slutsats: Till snabba motionsrundor i temperaturer runt nollan är GripGrab HeadGlove perfekt. Plagget är mjukt och värmer skönt runt halsen, det har många användningsområden och en passform som varken är för åtsittande eller för bylsig. Prisvärd!

Pris: 159 kr.

www.gripgrab.com

GripGrab Headglove

Det speciella med Headglove är, att den till skillnad från många andra s.k. buffar eller halsrör, är tillverkad av ett mikrofibermaterial som är tjockare och mjukare i mitten, medan de översta två tredjedelarna av ”röret” är gjord av ett tunnare och mycket töjbart fibermaterial. Den smarta kombinationen fungerar riktigt bra, och vi uppskattade verkligen den varma och mjuka delen vid halsen som ändå inte tar mer plats än att det går bra att dra upp en hög jackkrage utanpå utan att det blir för trångt. Samtidigt är den tunnare delen (som t.ex. får plats under cykelhjälmen) lagom varm för ansiktet eller huvudet, så länge man inte vistas i polarkyla.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad är bäst med vinterträning?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: