Produktinfo: Tåligt, vatten- och dammskyddat skal till Iphone 5. Finns också till Iphone 4 och Ipad. Vikt: 30 gram.

Iphone-skal

Om du är rädd om din Iphone så är LifeProof en bra investering.

## LifeProof iPhone 5 Cover | |

Funktion: Utmärkt. Skalet skyddar bra utan att funktionen påverkas.

Kvalitet: Materialet är av hög kvalitet och är mycket tåligt.

Prisvärd: Skalet är dyrt, men det kan ju löna sig.

Slutsats: Life Proof är ett av de bästa valen på marknaden när det gäller sportiga skal för mobilen. Det ser rätt coolt ut och fungerar precis som det ska: dvs. skyddar utan att funktionaliteten i mobilen påverkas. 799 kronor är dock lite väl dyrt för ett mobilskal.

Pris: 799 kr

www.lifeproof.com

Trots att tillverkaren försäkrade oss om att LifeProof Iphone 5 Case är okrossbar och vatten- och dammskyddad, så kändes det osäkert när vi kastade vår nya Iphone 5 genom luften och såg den landa hårt i en vattenpöl.

Skalet består av ett tudelat plastskal som klickas ihop med en isolerande o-ring. Alla funktioner i mobilen kan skötas utifrån, och anslutningarna för laddare och hörlurar, där det måste finnas öppningar, är också damm- och vattentäta. Handhavandet av pekskärmen görs genom ett rätt tjockt genomskinligt plastskydd.

Det fungerar perfekt – även med blöta fingrar. Ljudet från högtalaren tränger igenom plasten utan problem, och detsamma gäller kameran tack vare ett par optiska linser. Och skalet fungerar: vår Iphone klarade både flygturen och landningen i vattnet.

Bra detaljer

Tunn och stark! Skalet är tunt och tåligt – och vattentätt ned till 2 meter. Tät öppning! Förlängningssladd med skruvgänga gör hörlursjacket vattentätt.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad är bäst med vinterträning?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: