Cookie- och Sekretesspolicy
Norröna Fjorå Flex2 - mountainbikehandskar - produkttest

Produktinfo:

Mtb-handske av softshell och syntetläder. Två pekskärmsfingrar. Höger- resp. vänsteranpassad i grönt/blått. Stl XS–XL.

Tåliga mountainbikehandskar

Norröna Fjorå Flex 2 är ett par genomtänkta mtb-handskar som ger maximal greppsäkerhet och skydd under rundor i blöta och kyliga förhållanden.

  • Aktiv Träning nr. 9, 2013
Norröna Fjorå Flex2 gloves

4 stjerner, fire, til anmeldelser,  174x24

Slutsats:
Fjorå Flex 2 är ett par genomtänkta mtb-handskar som ger maximal greppsäkerhet och skydd under rundor i blöta och kyliga förhållanden. Handskarna har också flera smarta detaljer som pekskärmsfingrar och kardborrband. Men de är dyra!

Pris: 600 kr

www.norrona.com

Under höstens fartfyllda mtb-rundor är det lätt att framhjulet slinter när spåren är blöta och leriga. Den risken minskar om man håller hårt i styret.

Fjorå Flex 2 Gloves är ett par tåliga mtb-handskar med ett klibbigt material på handflatan och på insidan av fingrarna som ger utmärkt grepp runt cykelstyret. Två av fingertopparna är försedda med friktionsgummi, vilket underlättar när man har mobilen med sig. Mellan fingrarna finns en lätt och luftig nätväv som släpper igenom svetten mycket effektivt.

Passformen tillgodoses med ett kardborrband som även kan öppnas för att öka ventilationen ytterligare. Två minusposter finns dock: skaftet är lite för kort och priset är lite för högt.

Mer inom samma område

NYHETSBREV

Få gratis nyhetsbrev med massor av träningstips.

Mest läst
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-hvid-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-orange-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Stort test av cykeldatorer

ExclusiveExclusiveStort test av cykeldatorer

Cykeldator |

Se hur årets nya modeller klarar sig i ...

Läs mer
Utmärkt kedjeolja från WD40

Utmärkt kedjeolja från WD40

Cykelutrustning |

WD40 Bike består av en rad olika ...

Läs mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-hvid-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-orange-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>TEST: De bästa cykeldatorerna

ExclusiveExclusiveTEST: De bästa cykeldatorerna

Cykelutrustning |

En cykeldator ökar motivationen och gör ...

Läs mer
Hur ställer jag in min mountainbike?

Hur ställer jag in min mountainbike?

Fråga oss |

Jag har precis köpt en mtb men jag ...

Läs mer
Så väljer du rätt cykelskor

Så väljer du rätt cykelskor

Cykelskor |

Att välja rätt cykelskor är avgörande ...

Läs mer
Nytt
Utmärkt kedjeolja från WD40

Utmärkt kedjeolja från WD40

Cykelutrustning |

WD40 Bike består av en rad olika ...

Läs mer
De bästa cykelprylarna

De bästa cykelprylarna

Fråga oss |

Jag vill gärna komma i gång med ...

Läs mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-hvid-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-orange-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Vårfixa din racercykel

ExclusiveExclusiveVårfixa din racercykel

Racercykel |

Våren är äntligen här och det är dags ...

Läs mer
Skyddsstrumpa för skitiga cyklar

Skyddsstrumpa för skitiga cyklar

Cykelutrustning |

Trött på att få med dig smuts och lera ...

Läs mer
Lätt och bra mtb-hjälm

Lätt och bra mtb-hjälm

Cykelutrustning |

Vi är imponerade av Specialized Ambush! ...

Läs mer