Cookie- och Sekretesspolicy
Lezyne Road Drive - cykelpump - minipump - produkttest

Produktinfo:

Racerpump med integrerad slang till racercykeloch bilventil. Medföljande hållare till cykeln. Finns i svart, vit och kolfiber. Vikt: 104 gram.

Minipump med låg vikt och högt tryck

Minicykelpumpar med integrerade slangar är praktiska. De tar inte mer plats än vanliga pumpar, men de skonar ventilen och gör arbetet mycket lättare när däcken ska pumpas.

  • Aktiv Träning nr. 6, 2013
Lezyne Road Drive

4,5 stjerner, fire en halv, til anmeldelser, 174x24

Slutsats:
Kvaliteten är utmärkt och pumpen ger snabbt och effektivt högre tryck i däcket. Man får dock ta i ordentligt för att däcktrycket ska bli riktigt högt.

Pris: 449 kr

www.lezyne.com

Material och utförande osar kvalitet vilket lovar gott för pumpegenskaperna. Ett av de viktigaste kriterierna för förmågan att pumpa in luft i däcken på en racercykel är en gedigen konstruktion som tål att användas.

Det positiva förstahandsintrycket bekräftas när man börjar att använda pumpen. Det är lätt att lossa den integrerade slangen och fästa den på sin plats. Monteringen på slangens ventil går lika lätt, med ett undantag.

Om man använder en ventilförlängare utan gängad ände, så är det omöjligt att fästa den. Kolla det innan du står med punktering och en värdelös pump.

Det går också smidigt att pumpa däcken, för trots sin litenhet ger pumpen med 100 snabba pumpslag dryga 5 bar i racer- däcken. För att komma upp i ett tryck på 8,3 bar, som pumpen ska kunna ge, får man dock slita ordentligt.

NYHETSBREV

Få gratis nyhetsbrev med massor av träningstips.

Mest läst
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-hvid-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-orange-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Stort test av cykeldatorer

ExclusiveExclusiveStort test av cykeldatorer

Cykeldator |

Se hur årets nya modeller klarar sig i ...

Läs mer
Varför använder proffsen ovala klingor?

Varför använder proffsen ovala klingor?

Fråga oss |

Under Tour de France i somras lade jag ...

Läs mer
Lovande cykeltakter från Polar

Lovande cykeltakter från Polar

Cykelutrustning |

Polar V650 är en ny cykeldator som ...

Läs mer
Välj rätt cykelhjälm

Välj rätt cykelhjälm

Cykel |

Oavsett om man föredrar ...

Läs mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-hvid-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-orange-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Ny cykelhjälm?

ExclusiveExclusiveNy cykelhjälm?

Endast för prenumeranter |

Vi har testat 17 intressanta modeller – ...

Ta del av vårt stora test
Nytt
Utmärkt kedjeolja från WD40

Utmärkt kedjeolja från WD40

Cykelutrustning |

WD40 Bike består av en rad olika ...

Läs mer
De bästa cykelprylarna

De bästa cykelprylarna

Fråga oss |

Jag vill gärna komma i gång med ...

Läs mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-hvid-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-orange-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Vårfixa din racercykel

ExclusiveExclusiveVårfixa din racercykel

Racercykel |

Våren är äntligen här och det är dags ...

Läs mer
Skyddsstrumpa för skitiga cyklar

Skyddsstrumpa för skitiga cyklar

Cykelutrustning |

Trött på att få med dig smuts och lera ...

Läs mer
Lätt och bra mtb-hjälm

Lätt och bra mtb-hjälm

Cykelutrustning |

Vi är imponerade av Specialized Ambush! ...

Läs mer
Skor för riktiga män

Utrustning | Skor för riktiga män