Cookie- och Sekretesspolicy
Adidas Evil Eye Halfrim Pro - produkttest

Produktinfo

Levereras med två par glas – ett för solsken och ett för mulet väder – samt ett funktionellt och praktiskt svettband som kan klickas av och på bågen. (Basmodellen med ett par glas och utan svettband kostar ca 1 600 kr).

Optimal justering, utmärkt komfort

Halfrim Pro är en vidareutveckling av Adidas klassiska storsäljare Evil Eye. Modellen är främst tänkt att användas till alla former av cykling. Resultatet är en kompakt båge som i likhet med andra Adidasmodeller har flera inställningsmöjligheter av skalmarna och näspartiet – samt funktionella och ljusstabila glas som är lätta att byta.

  • 31-08-2011
  • Aktiv Träning nr. 8, 2011
Adidas Evil Eye Halfrim Pro
6 stjerner, seks, til anmeldelser,  174x24

Upplevelse: Glasögonen har både en perfekt bredd och höjd, och ett glas som är ovalt utformat. Det ger ett mycket bra synfält utan att solljuset kan smita in under eller över linsen. Skalmarna är långa och omsluter ansiktet perfekt.

Passform: Näspartiet kan ställas in på två olika sätt och skalmarna kan vinklas på tre olika sätt. Inställningarna är lätta att utföra och de fungerar riktigt bra. Näspartiet är den bästa detaljen.

Glasbyte: Glaset är designat för att det ska vara så enkelt som möjligt att byta. Bytet görs också utan att man behöver vidröra glaset. Man fäller bara ihop bågen och för tillbaka de två sidostyckena och så har glaset lossnat. Det fungerar perfekt, men kvaliteten verkar en aning skör.

Slutsats: Dyr! Men Adidas vinner tack vare alla inställningsmöjligheter, svettstopparen och glaset som är perfekt utformat och därför ger bäst solskydd.


Pris: 2100 kr.

www.adidas.com/eyewear

0 kommentarer

Ge ditt omdöme

Kom ihåg att skriva din kommentar innan du sparar.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en mänsklig besökare för att hindra spam.

NYHETSBREV

Få gratis nyhetsbrev med massor av träningstips.

Mest läst
Varför använder proffsen ovala klingor?

Varför använder proffsen ovala klingor?

Fråga oss |

Under Tour de France i somras lade jag ...

Läs mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-hvid-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-orange-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Stort test av cykeldatorer

ExclusiveExclusiveStort test av cykeldatorer

Cykeldator |

Se hur årets nya modeller klarar sig i ...

Läs mer
Välj rätt cykelhjälm

Välj rätt cykelhjälm

Cykel |

Oavsett om man föredrar ...

Läs mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-hvid-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-orange-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Ny cykelhjälm?

ExclusiveExclusiveNy cykelhjälm?

Endast för prenumeranter |

Vi har testat 17 intressanta modeller – ...

Ta del av vårt stora test
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-hvid-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-orange-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>TEST: 14 nya cykelskor

ExclusiveExclusiveTEST: 14 nya cykelskor

Cykelskor |

Vi har testat 14 funktionella cykelskor ...

Läs mer
Nytt
Utmärkt kedjeolja från WD40

Utmärkt kedjeolja från WD40

Cykelutrustning |

WD40 Bike består av en rad olika ...

Läs mer
De bästa cykelprylarna

De bästa cykelprylarna

Fråga oss |

Jag vill gärna komma i gång med ...

Läs mer
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-hvid-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraning.se/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus-orange-at.png" alt="Exclusive" title="Exclusive" width="30" height="30" class="default"/></span>Vårfixa din racercykel

ExclusiveExclusiveVårfixa din racercykel

Racercykel |

Våren är äntligen här och det är dags ...

Läs mer
Skyddsstrumpa för skitiga cyklar

Skyddsstrumpa för skitiga cyklar

Cykelutrustning |

Trött på att få med dig smuts och lera ...

Läs mer
Lätt och bra mtb-hjälm

Lätt och bra mtb-hjälm

Cykelutrustning |

Vi är imponerade av Specialized Ambush! ...

Läs mer
Skor för riktiga män

Utrustning | Skor för riktiga män