5 träningsprylar du bara måste ha!

Det finns många hjälpmedel där ute som hjälper dig att lyckas med träningen, satsa gärna på prylar som motiverar dig att fortsätta utmana dig själv! Här är redaktionens fem favoritprylar just nu.

10 april 2017

1. Träningsarmband Träna med hjälp av ett armband! Det här aktivitetsarmbandet kallar många för ens ”personliga tränare” då armbandet hjälper dig att hålla uppe motivationen och ha koll på din träning. Armbandet sparar dina uppgifter och mäter t.ex. antal steg och hur mycket kalorier du förbränt per dag.


2. Trådlösa hörlurar Gillar du att lyssna på peppande musik när du tränar? Satsa på ett par trådlösa hörlurar och slipp sladdtrasslet! Vi kan garantera att det kommer förenkla träningspasset och på köpet slipper du bli irriterad varje gång du måste fixa med hörlurarna.


3. Flytande magnesium Visst är det frustrerande när greppet om skivstången blir allt mer svårt på grund av svettiga händer? Flytande magnesium fixar problemet! Gnugga in händerna med en liten klick flytande magnesium för att få ett bra fäste. Tänk på att vissa gym förbjuder detta, så kolla upp om det är okej att ta med flaskan där du tränar.


4. Crosstrainer Orkar du inte åka iväg till gymmet efter jobbet? Då kan en crosstrainer vara din räddning. Med det här träningsredskapet kan du träna både armar, ben, bröst, mage och axlar – framför datorn. Har du dåligt med pengar just nu? Här kan du låna pengar till din crosstrainer.


5. Träningsband Letar du efter ett enkelt och smidigt träningsredskap som inte tar upp för mycket plats? Då ska du satsa på ett träningsband! Med det här bandet kan du göra alla möjliga sorters styrkeövningar. Fäst träningsbandet vid en dörr – sedan är det bara att börja träna. På Youtube hittar du träningsvideos och beskrivningar på hur du gör!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vem föredrar du att träna tillsammans med?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: