Lättkesella i stället för creme fraiche

Vinst: + 90 % proteinDen krämiga kvargen innehåller mycket protein, samtidigt som fettinnehållet är mycket lägre än i creme fraiche.Näringsinnehåll per 100 gram:Energi: 75 kcalProtein: 13 gramFett: 1 gramKolhydrat: 3,5 gramBonus: Liksom andra mjölkprodukter innehåller lättkesella mycket kalcium.Tips: Blanda frukt med lättkesella och strö över lite finhackade valnötter och choklad. Resultatet blir en dessert som är både nyttig och god.

Vinst: + 90 % protein

Den krämiga kvargen innehåller mycket protein, samtidigt som fettinnehållet är mycket lägre än i creme fraiche.

Näringsinnehåll per 100 gram: Energi: 75 kcal Protein: 13 gram Fett: 1 gram Kolhydrat: 3,5 gram

Bonus: Liksom andra mjölkprodukter innehåller lättkesella mycket kalcium.

Tips: Blanda frukt med lättkesella och strö över lite finhackade valnötter och choklad. Resultatet blir en dessert som är både nyttig och god.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilken är din favoritfrukost?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: