Omelett med tomater och basilika
© wichmann-bendtsen

Recept: Omelett med tomater och basilika

Att göra en omelett är både billigt och lättlagat. Den passar lika bra att äta morgon, middag och kväll.

28 maj 2017 av Anne Larsen, Martin Kreutzer

Omelett med tomater och basilika 

Gör så här:

Stek omeletten på ena sidan. Vänd den och riv parmesanost över.

Lägg sju små tomater (skivade i fjärdedelar) på ena omeletthalvan, och vik över den andra halvan.

Servera med riven parmesan och färsk basilika.

Näringsinnehåll: 

  • Energi: 342 kcal
  • Protein: 24,4 g
  • Fett: 24,1 g
  • Kolhydrater: 8,2 g
  • Kostfibrer: 1,5 g

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Nötter är nyttiga. Vilken är din favorit?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: