Craft-jacka och prenumeration Beställ 3 nr av Aktiv Träning och få den här jackan från Craft med på köpet. Se erbjudandet här.

Få en löparjacka från Craft

En jacka ger optimala förutsättningar för att träna. Beställ 3 nr av Aktiv Träning och få en löparjacka från Craft med på köpet.

4 december 2015

Vinden är en tuff motståndare på löprundan och kan påverka hälsan negativt när den suger värmen ur en svettig kropp. Men problemet med nedkylning är faktiskt mycket lätt att förebygga. En välsittande, funktionell löparjacka är lösningen.

Få 3 nr av Aktiv Träning och en löparjacka från Craft.

En vindavvisande och luftig jacka ger dig optimala förutsättningar att träna. Vi på Aktiv Träning vill gärna att din träning ska bli så rolig och njutbar som möjligt och därför kan du nu få en jacka från Craft med på köpet när du tecknar en prenumeration på Aktiv Träning.

Craft Prime lättviktslöparjacka | |

**Craft

löparjacka

i snygg design!** Craft Prime är en löparjacka som både är snygg, lätt och vindavvisande. Den har ergonomisk passform och justerbar midja för optimal komfort.

Jackan är idealisk för både cykling och löpning. Jackan är försedd med ventilationspaneler längs sidorna och under armarna som tillsammans med ventilationen på ryggen ger bra andningsförmåga.

Dessutom har den två fickor på sidorna med blixtlås så att du kan ta med dig mobil, nycklar m.m. på rundan. Jackans reflexer längs blixtlås samt på axlar och ärmar ger dig en extra trygghet i trafiken.

Jackan finns i stl. M, L och XL.

Värde: 600 kr


Vårt erbjudande på Aktiv Träning och löparjacka:

3 nummer av Aktiv Träning – fylld med tips och råd till din träning och tester av de nyaste prylarna. Craft löparjacka – vindavvisande och luftig i snygg design.

Totalt värde: 805:50 kr Ditt specialpris: 99:50 kr + 49:50 kr i porto och exp.avg.

Kolla in erbjudandet


Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Skulle du kunna tänka dig att anlita en personlig tränare?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: